fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 2 Comentarii

lamâi

„Prețuri de coronavirus” cam asta se găsește peste tot la unele produse în Turda. Prețurile o iau razna de la o zi la alta în special de la decretarea stării de urgență în România.

Unii comercianți dau vina pe depozite, alții spun nonșalanți că este la fel peste tot, dacă îți convine cumperi, dacă nu asta e!.....

Spre exemplu lămâile au ajuns să coste 20 de lei, cam cât 1 kg. de carne, cunoscute pentru proprietățile lor bogate in Vitamina C, ajută la creșterea imunității, fiind considerate un aliat împotriva îmbolnăvirilor de sezon.

Duminică la Penny Market în Turda Nouă magazinul a fost luat cu asalt încă de dimineață de clienți, deși unele rafturi erau goale, chiar dacă era abia ora 8 dimineața. Fructele, carnea, pâinea, făina alba sau de mălai, au lipsit cu desăvârșire.

Un cititor TurdaNews, ne-a transmis că și brutăria Eldi a scumit pâinea cu 50 de bani. Nu sunt singurii, în piața centrală fructele, salata, ridichile se scumpesc pe zi ce trece.

Alt agent comercial care face aprovizionarea magazinelor din zonă spune că la Metro, nu au fost lăsați în magazine simultan decât 20 de clienți, cozile formate au fost imense.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 08:04 17.03.2020
    Știrile astea de dragul vizualizarilor, nu fac bine, creează isterie in randul oamenilor și pagube mai mari decât virusul in sine. Prost nu este ăla care cere, e cel ce dă. Am trăit fără lămâi, carne, pâine la discreție în comunism si nu am murit, putem trăi si acum. Să își tina lămâile până se strică. Nu transformați turdanews.net in refleqt media.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    carmen · 11:35 17.03.2020
    Hai ne lași? Lasă-i să spună adevărul, de ce să ascundă mizeria sub preș? Specula a înflorit întotdeauna în perioade de criză, cum era pe vremea comunismului? Sau nu ai trăit în România?......
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator