fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

test coronavirus

Ei s-au întors din nordul Italiei și, potrivit protocolului, trebuie să stea în carantină timp de două săptămâni. Oamenii sunt revoltați că nu sunt lăsați să meargă acasă.

Acestea sunt regulile. Vin din zona roșie, deci se carantinează obligatoriu, în locațiile disponibile. Cei care vin din alte zone se izolează la domiciliu”, a precizat prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean.

Oficialul a explicat că în cazul persoanelor care vin din zone considerate "roșii" (multe cazuri de coronavirus) există proceduri speciale de a fi introduși în carantină, în locații secrete (ca să nu se creeze panică printre localnici).

De asemenea, acesta a vorbit despre aplicarea scenariului 3 la nivelul județului Cluj, pentru a preveni răspândirea infecției cu Covid-19.

De astăzi vor fi operaționale și celelalte aparate de testare care au fost identificate în Cluj-Napoca.

Capacitatea de testare va crește de la 70 de probe pe zi la aproximativ 300 pentru a depista în cel mai scurt timp posibilii infectați și pentru a preveni răspândirea virusului în comunități. Intrând în scenariul trei nu mai suntem centru regional. Bolnavii infectați cu Covid-10 din alte județe vor fi internați la spitalele de boli infecțioase din județul respectiv. De acolo unde nu există, sigur vor veni și la Cluj”, a spus Mircea Abrudean, citat de ebsradio.ro.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator