fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

covid fiola

A fost confirmat, în această seară, încă un caz de infecție cu coronavirus în județul Cluj. este vorba despre o tânără de 25 de ani, care s-a întors din Germania/Berlin, în data de 11 martie 2020.

La sosirea în țară, nu a fost pusă în izolare la domiciliu, pentru că nu venea dintr-o zonă cu probleme. 

S-a prezentat ieri la spital (13 martie), acuzând că se simte rău. A declarat că nu a intrat în contact cu alte persoane, decât cu membrii familiei.

”Nu avea obligația de izolare fiindcă nu provenea din nicio zonă de risc. Dar nu a interacționat decât cu familia. Urmează ancheta epidemiologică și testarea contacților”, a precizat prefectul Mircea Abrudean.

Nu este singurul caz confirmat cu coronavirus, care se întoarce în țară fără a-i fi impuse condiții speciale de izolare, nevenind dintr-o zonă cu probleme! Un alt caz, de la București, s-a întors din Norvegia.

Primul caz de infecție cu coronavirus a fost raportat în 26 februarie. În această seară erau confirmate 121 de cazuri, numărul persoanelor infectate crescând rapid în ultimele zile.

Președintele Klaus Iohannis a declarat în această după-amiază că se va institui starea de urgență pe teritoriul României, de la începutul săptămânii viitoare. Asta înseamnă impunerea unor restricții. Urmează ca acele restricții să fie precizate.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator