fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

supermarketuri produse

Epidemia de coronavirus a băgat spaima în oameni, rafturile magazinelor se golesc unul după celălalt, cozi imense peste tot, unele produse considerate banale, până acum, au dispărut cu desăvârșire.

La mare căutare în Turda este drojdia, nu se mai găsește în tot orașul, spirtul sanitar și-a dublat prețul, iar lămâile au „luat-o razna”. Dacă până zilele trecute 1 kg. de lămâi costa în medie cam 8 lei, astăzi în unele magazine prețul a ajuns la 13 lei, iar în piața centrală se vinde cu 18 lei!

„Strigător la cer” spun unii și pe bună dreptate. Comercianții motivează faptul că depozitele au majorat prețul, iar ei nu au cum să-l vândă cu mai puțin de atât.

În loc să fim solidari în această perioadă de criză, ne batem joc unii de alții! Nici așa! Se profită de panică și de boală ca unii să-și facă avere pe necazul altora, oare chiar uităm să fim oameni?!” se întreabă o turdeancă ieșită la cumpărături în zona centrală a orașului.

În unele magazine specializate în comercializarea de produse cosmetice, dispare săpunul și detergenții, tot ce înseamnă produs pe bază de dezinfectanți, este cumpărat urgent, iar vânzătoarele ridică din umeri „ nu știm când o să mai primim” spun acestea.

La Cluj Napoca, angajații supermarketurilor au fost obligaţi să lucreze la capacitate maximă şi să reînnoiască stocurile de produse constant. Cea mai mare bătaie a fost pe făină, zahăr şi drojdie.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator