fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

test coronavirus

Proba testată la Cluj și care a ieșit pozitivă aparține unei femei în vârstă de 49 de ani din județul Bihor.

Ea s-a întors din Italia pe 10 martie și se afla în autoizolare la domiciliu. Pacienta urmează a fi transportată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj. Este cel de al 89-lea caz de infecție cu COVID-19 confirmat în România.

Laboratorul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj a lucrat vineri la capacitate maximă. Aici au fost analizate 70 de probe de la persoane suspecte de infectare cu COVID-19. 68 dintre aceste probe au fost negative. 

Printre acestea mai multe probe au fost recoltate de la pacienți din județul Cluj. Este vorba de șapte suspecți aflați în carantină la Spitalul de Boli Infecțioase. Printre ei se numără femeia venită din Spania și bebelușul ei în vârstă de 2 ani, precum și cei trei persoane ridicate de pe aeroport (2 angajați ai companiei WizzAir și un angajat al DHL).

Între timp, încă trei clujeni au fost amendaţi cu 10.000 de lei fiecare, după ce au încălcat regimul de autoizolare impus de autorităţi după apariţia coronavirusului.

Conform spuselor lui Mircea Abdrudean, prefectul Clujului, două dintre persoane sunt din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce a 3-a este dintr-o comună din judeţ.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator