fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

centru ct

Polițiștii au fost alertați în cursul zilei de azi, după ce un bărbat din Viișoara a pătruns în sediul unei bănci din localitate, cu intenția de a scoate bani și a existat suspiciunea că el s-ar fi întors din Italia și nu a respectat măsura de autoizolare.

Sediul băncii ar fi fost închis, crezându-se că bărbatul s-a întors din Lombardia și ar fi fost suspect.

”În cursul zilei de azi am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns în incinta unei unități bancare de pe raza municipiului Câmpia Turzii și ar fi afirmat că s-a întors recent din Italia.

Polițiștii au demarat de îndată verificări, au identificat bărbatul în cauză și au stabilit faptul că bărbatul nu s-a întors din Italia, ci din Germania. La punctul de trecere al frontierei a completat formularul specific si i s-au facut analize medicale, fiindu-i transmis faptul ca nu se impune sa stea in autoizolare.

In continuare se vor lua măsuri legale față de acesta.

Se verifica acum toate aspectele semnalate si daca se conturează elementele vreunei contraventii se vor lua masuri. O sa va anunțăm", a precizat IPJ Cluj.

Incidentul s-a produs la banca BCR.

UPDATE:

În urma cercetărilor efectuate în acest caz, polițiștii au ajuns la concluzia că a fost vorba despre o alarmă falsă, pe fondul tensiunii existente în societate, în ceea ce privește infestarea cu coronavirus.

”În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că incidentul produs pe raza municipiului Câmpia Turzii nu întrunește elementele constitutive ale vreunei contravenții. Bărbatul nu a afirmat faptul că a venit din Italia, ci din Germania, aspect care i-a îngrijorat pe cei din jur și i-a determinat să anunțe organele abilitate.”, a precizat IPJ Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator