marian morar
m install
nello construct

Alertă la o bancă din Câmpia Turzii, după ce un bărbat presupus întors din Italia, a intrat să scoată bani! (UPDATE)

zamblau eugen

Polițiștii au fost alertați în cursul zilei de azi, după ce un bărbat din Viișoara a pătruns în sediul unei bănci din localitate, cu intenția de a scoate bani și a existat suspiciunea că el s-ar fi întors din Italia și nu a respectat măsura de autoizolare.

Sediul băncii ar fi fost închis, crezându-se că bărbatul s-a întors din Lombardia și ar fi fost suspect.

”În cursul zilei de azi am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns în incinta unei unități bancare de pe raza municipiului Câmpia Turzii și ar fi afirmat că s-a întors recent din Italia.

Polițiștii au demarat de îndată verificări, au identificat bărbatul în cauză și au stabilit faptul că bărbatul nu s-a întors din Italia, ci din Germania. La punctul de trecere al frontierei a completat formularul specific si i s-au facut analize medicale, fiindu-i transmis faptul ca nu se impune sa stea in autoizolare.

In continuare se vor lua măsuri legale față de acesta.

Se verifica acum toate aspectele semnalate si daca se conturează elementele vreunei contraventii se vor lua masuri. O sa va anunțăm”, a precizat IPJ Cluj.

Incidentul s-a produs la banca BCR.

UPDATE:

În urma cercetărilor efectuate în acest caz, polițiștii au ajuns la concluzia că a fost vorba despre o alarmă falsă, pe fondul tensiunii existente în societate, în ceea ce privește infestarea cu coronavirus.

”În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că incidentul produs pe raza municipiului Câmpia Turzii nu întrunește elementele constitutive ale vreunei contravenții. Bărbatul nu a afirmat faptul că a venit din Italia, ci din Germania, aspect care i-a îngrijorat pe cei din jur și i-a determinat să anunțe organele abilitate.”, a precizat IPJ Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2