fbpx

Icon Scrie un comentariu

vizita BODE

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode a sosit vineri dimineața pe Autostrada Sebeș – Turda. Acesta inspectează stadiul lucrărilor, la nodul rutier Sebeș.


Între timp, Asociatia Pro Infrastructură spune că doi stâlpi de curent blochează şantier Autostrăzii Sebeș-Turda


Imagini demne de scenetele lui Caragiale acum câteva momente pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda, scrie Asociația Pro Infrastructură.


"În rolul principal: doi stâlpi de curent care nu se lasă relocați de ani de zile și care blochează avansul lucrărilor în zonă. Motivul: nu au fost făcute exproprierile pentru ei, deși contractul a fost semnat în 2014 și trebuia să fie gata în doi ani! Într-un stat normal la cap exproprierile erau rezolvate în câteva săptămâni, însă Ministerul Transporturilor, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Transelectrica preferă să joace un ping-pong penibil de tipul "este treaba ta să faci exproprierea; ba nu, este treaba ta". 


Nivelul de incompetență, fuga de răspundere și lenea generalizată au atins cote ALARMANTE! Iar ca tabloul să fie complet, pe șantier îl vedem pe fostul director incompetent demis al CNAIR, Sorin Scarlat", tranmsite API, care solicită ministrului Bode să lanseze de urgenţă proiectul de Hotărâre de Guvern aferent exproprierilor suplimentare, astfel încât finalizarea nodului rutier Alba Iulia Nord în acest an să nu fie compromisă definitiv, transmit cei de la API.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator