fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 2 Comentarii

CAA

In contextul măsurilor preventive legate de situația creată de noul COVID-19 Compania de Apă Arieș recomandă utilizatorilor evitarea deplasărilor la punctele de relații cu publicul/casieriile societății din Turda și Câmpia Turzii.

Vă recomandăm ca în această perioadă să apelați la metode de comunicare alternative: telefonic și online în cazul sesizărilor, cererilor și oricăror alte aspecte care pot fi soluționate și altfel decât prin prezența fizică. În acest sens aveți la dispoziție adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau formularul de contact disponibil pe site-ul nostru www.caaries.ro.

De asemenea, în această perioadă utilizatorii sunt rugați să utilizeze modalitățile alternative de plată, internet banking, debit direct s.a.m.d

In cazul în care deplasarea la casieriile/ punctele de relații cu publicul ale societății din Turda și Câmpia Turzii nu poate fi evitată, informăm utilizatorii că societatea noastră a luat măsurile necesare de protecție atât a clienților cât și a angajaților prin dezinfectarea și igienizarea zilnică a spațiilor unde se desfășoară activitatea cât și prin instalarea de dispensere cu dezinfectant pentru mâini.

CAA va informa utilizatorii imediat ce aceste recomandari preventive nu vor mai necesare.

Conducerea CAA

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Daniel Rus · 03:06 13.03.2020
    Păi aveți cele mai mari preturi și sunteți printre singurii care nu au plată online. Rămân fără servici rudele?
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Gy · 13:33 14.03.2020
    Daaa...sunteti singurii care nu pun la dispoziția noastră, a consumatorilor, plata online...Motivele se cunosc, nu are rost sa mai intrebam...trebuie cumva sa aratati inca odata ca sunteti "cei mai cei" de ras !!! Rusine !!!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator