fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

covid fiola

Persoanele care nu respectă autoizolarea la domiciliu vor fi amendate cu suma de 4.000 de euro, amenda putând fi aplicată de mai multe ori, dacă se constată încălcarea măsurii în mod repetat, a declarat, miercuri, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, citat de Agerpres.


S-a vorbit de amenzi. Amenda în euro e 4.000 de euro. Dacă persoana iese de mai multe ori și e prinsă, amenda se dă de mai multe ori. Ieri au fost multe presiuni din partea unor pasageri pentru a evita măsura carantinei. Nu am acceptat nicio excepție. Nu pentru că suntem răi, dar dacă acceptăm o excepție, înseamnă că asta devine regulă. Îi rugăm pe cei care vin că nu putem face excepție.
Tot un lucru pe care l-am menționat ieri e tentativă de a organiza cluburi de vacanțe copiilor care au liber de la școală. E o soluție pe care au găsit-o unii. Înseamnă că măsura luată la școli nu are efect. Rugămintea pentru părinți e să evite astfel de zone. Dacă trimit copiii în comunitate cu alți copii e ca și cum măsura școlilor a fost luată degeaba.”, a declarat Raed Arafat.


Reamintim că alte cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate în România. Bilanţul a ajuns la 44.


„Este vorba de cinci bărbaţi de 22, 30, 34, 36 şi 57 de ani veniţi prin vama din Italia în data de 9.03.2020, care au fost carantinaţi în Arad imediat de la sosire”, potrivit anunţului de presă al Grupului Strategic de Comunicare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator