fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

coronavirus luna

Un tânăr din Luna întors din Italia în urmă cu două săptămâni a pus pe jar autoritățile. Acesta s-a prezentat la camera de gardă a spitalului din Câmpia Turzii cu dureri de cap, febră și tuse.

Abia după ce a ajuns la unitatea medicală a mărturisit că a venit din Italia în urmă cu 2 săptămâni dar dintr-o zonă unde nu s-au înregistrat îmbolnăviri cu coronavirus.

Acesta a fost transportat de urgență la Cluj, astăzi testele vor releva dacă este sau nu contaminat cu temutul coronavirus.

Din nefericire acesta a ignorat câteva măsuri de bază pentru a preîntâmpina contaminarea celor din jur, inclusiv a personalului medical de la spitalul din Câmpia Turzii.

Contactat de TurdaNews, primarul Aurel Giurgiu ne-a declarat că tânărul a fost testat inițial la graniță unde rezultatele au fost bune, de acolo i s-ar fi spus că nu e cazul să rămână în izolare la domiciliu.

Am aflat acum că rezultatele de la Cluj au ieșit negative, deci nu are coronavirus! Mai avem în izolare cele două doamne despre care s-a scris în presă și o altă femeie care a venit din Italia și este izolată la domiciliu cam de o săptămână. Eu țin permanent legătura cu toți, îi avem sub supraveghere, până acum nu s-au înregistrat cazuri de contaminare la Luna....sperăm să nici nu avem” declară primarul Aurel Giurgiu.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator