fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

clujean amendat corona

Un clujean s-a ales cu amendă după ce, marți, în urma unui accident rutier, a făcut o glumă afirmând că se grăbeşte pentru că tocmai a sosit din Italia.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaş, a declarat, marţi, corespodentului Mediafax, că un șofer implicat într-un accident rutier cu un autobuz a mers la sediul companiei de transport pentru a încheia constatarea amiabilă, iar din discuţiile purtate aici a reieşit să se grăbeşte pentru că a venit cu o seară înainte din Italia.

Când s-a făcut înțelegerea amiabilă a spus că tocmai a revenit din Italia, iar angajații Companiei de Transport Public Cluj au intrat în alertă. Șoferul care a pretins că a fost în Italia a fugit când a fost luat la rost, abandonându-și telefonul li actele. 

La nivelul MAI s-a format o celulă de criză pentru a-l depista pe acest bărbat suspect de a fi intrat în contact cu multe persoane și care se sustrage de la izolarea de la domiciliu. Acesta a fost depistat.

Ancheta făcută a stabilit că bărbatul a revenit din Italia în 2018 și au fost efectuate verificări la locul de munca din Florești, unde a fost prezent.

Bărbatul a spus că a glumit și a fost sancţionat cu 1.000 lei pentru farsa cu coronavirusul.

Poliţiştii clujeni atrag atenţia că astfel de atitudini vor fi sancţionate în condiţiile date de măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator