fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

munca de acasa

Ministerul Justiţiei centralizează angajaţii care pot să lucreze de acasă pentru a limita răspândirea coronavirusului. Măsura face parte dintr-un plan care cuprinde identificarea activităților care trebuie să fie desfășurate fără întrerupere.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, luni seară, că autoritățile vor transmite circulare către instituțiile publice și private pentru analizarea posibilității ca angajații să lucreze de acasă.

"Se vor transmite circulare către toate instituțiile publice și private în vederea analizării posibilității desfășurării muncii la domiciliu pentru o parte din personal, în temeiul dispozitiilor art. 108, 110 din Legea 53/2003, Codul Muncii, coroborat cu art. 2 din Legea 81/2018 privind reglementarea activității de telemuncă, acolo unde este posibil", a spus Marcel Vela, la finalul ședintei Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, conform realitatea.net.

Autoritățile au decis, tot ieri, închiderea tuturor unităților de învățământ preuniversitar, din 11 până în 22 martie, cu posibilitatea prelungirii acestei măsuri.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator