fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

autotransilvania

Cinci oferte au fost depuse pentru proiectarea şi execuţia sectorului de autostradă Nuşfalău – Suplacu de Barcău, contract cu o valoare estimată de 395,7 milioane leii fărăTVA, cu o perioadă de proiectare de 6 luni şi o perioadă de execuţie de 18 luni.


Până la termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanți:


1. ASOCIEREA S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. - S.C. SPEDITION UMB S.R.L. - S.C.TEHNOSTRADE S.R.L.
2. ASOCIEREA CONSTRUCTII ERBASU S.A. - VAHOSTAV S.K. A.S.
3. STRABAG S.R.L.
4. SINOHYDRO CORPORATION LIMITED
5. NUROL İNŞAAT VE TİCARET A.Ş. 


Contractul are o perioada de proiectare de 6 luni şi o perioada de execuţie de 18 luni. Garanţia lucrărilor este între 5 şi 10 ani, în funcţie de perioada ofertată în cadrul factorului de evaluare.


Obiectul contractului constă în proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Subsectiuni 3B5 din Autostrada Brasov - Targu Mures - Cluj - Oradea, în lungime de 13,554 km, între localităţile Nuşfalău şi Suplacu de Barcău.


Pentru secțiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor și Poarta Sălajului, cu o lungime de 12,24 km și o valoare estimată a contractului de proiectare și execuție de 730,5 mil. lei  fără TVA, CNAIR a publicat răspunsul consolidat la solicitările de clarificare și a stabilit noul termen de depunere a ofertelor pentru data de 25.03.2020.


Pentru secțiunea 3A2 și 3B1, cuprinsă între Nădășelu – Mihăești – Zimbor, cu o lungime de 30,06 km și o valoare estimată a contractului de proiectare și execuție de 1,45 mld. lei, fără TVA, se va transmite către ANAP, în perioada 9 - 13 martie, forma consolidată a răspunsurilor la clarificari, urmând ca, în contextul emiterii unui aviz favorabil, să se aloce un nou termen de depunere a ofertelor, informează CNAIR.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator