fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 2 Comentarii

ioan opris turda 1

Guvernul României a decis ca începând cu data de 11 martie, vor fi închise toate instituțiile de învățământ preuniversitar din țară.

Școlile vor fi închise pentru cel puțin 11 zile (până pe 22 martie, inclusiv), existând posibilitatea de prelungire a acestei măsuri.

Măsura a fost luată ca urmare a răspândirii coronavirusului, România până acum având confirmate 17 cazuri, ultimele două fiind confirmate astăzi. Până acum au fost vindecate 5 persoane.

Referitor la învățământul universitar, fiecare universitatea are posibilitatea de a alege modul în care se vor face cursurile.

Decizia de închidere a școlilor, dar și alte măsuri, precum suspendarea curselor regulate rutiere și feroviare efectuate de operatorii de transport către și din Italia, au fost luate în ședința Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență și anunțate luni seară într-o conferință de presă susținută de premierul Ludovic Orban, ministrul Educației, Monica Anisie, Sănătății Victor Costache, ministrul de Interne Marcel Vela, ministrul ministrul Transporturilor, Lucian Bode și secretarul de stat Raed Arafat.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator