fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

curent

Duminică un întreg cartier a rămas fără energie electrică la Câmpia Turzii.

Avaria a survenit în cartierul Blocuri din localitate, echipele Electrica au fost mobilizate în teren iar situația a fost remediată într-un timp relativ scurt.

Reamintim că în cursul zilei de mâine sunt programate lucrări ale Electrica în zona Turda Nouă, cel mai probabil vor avea de „suferit” și celelalte utilități, respectiv TV Cablul și internetul, cum se întâmplă de obicei în astfel de situații, acestea fiind interconectate.

UPDATE:

”Referitor la solicitarea dumneavoastră cu privire la avaria din data de 8.03.2020, vă informăm că la ora 21:06 a apărut o defecțiune în instalațiile de medie tensiune ale SDEE Transilvania Nord – Sucursala Cluj-Napoca. A rămas nealimentată cu energie electrică o parte a localității Câmpia Turzii.

După identificarea defecțiunii, echipele de intervenție au reușit să restabilească alimentarea cu energie electrică în mod progresiv. La ora 21:32 au fost realimentați jumătate dintre consumatorii afectați, iar la ora 21:47 s-a restabilit alimentarea în toate zonele.

O altă defecțiune accidentală s-a produs la ora 21:16. Aceasta a afectat o parte a municipiului Câmpia Turzii și localitatea Viișoara. În urma manevrelor de remediere a defecțiunilor, la ora 21:22 s-a reușit realimentarea consumatorilor din Câmpia Turzii. În Viisoara, alimentarea cu energie electrică a fost restabilită la ora 22:07.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toti utilizatorii rețelei că depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.”, au precizat cei de la SDEE Cluj.

Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Cluj-Napoca anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică la Turda:

Data întreruperii: 10.03.2020

Adresa/Localitatea: LocalitateaTurda, str. Ion Sion, str. Andrei Mureșanu, parțial, str. Al. Ioan Cuza, parțial, str. Basarabiei, parțial

https://ad.zcj.ro/www/delivery/lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=65&loc=https%3A%2F%2Fzcj.ro%2Futile%2Fintreruperea-alimentarii-cu-energie-electrica--195289.html&referer=https%3A%2F%2Fzcj.ro%2F&cb=01533a5056Intervalul orar: 08:00-16:00

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de aceste întreruperi, care sunt însă necesare pentru asigurarea unei bune funcţionări a instalaţiilor.

Relații suplimentare la tel. 0264 929.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator