fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

forestiera

Două societăți comerciale au fost depistate cu nereguli în urma unui control al Gărzii Forestiere Județene Cluj (GFJ) Cluj, lemnul fără documente justificative fiind confiscat.


30 mc de material lemnos au fost confiscați de la Albac și la Bistra, în urma unor controalelor efectuate. Cu această ocazie au fost aplicate amenzi de 15.000 de lei.

Prima sancțiune a fost aplicată ca urmare a unui control efectuat de polițiști și specialiști silvici ai GFJ cu ocazia căruia s-a constatat că firma ar fi expediat 16,5 mc de material lemnos, fără aviz de însoțire, iar pentru trei avize de însoțire completate nu au fost respectate obligațiile de verificare în aplicația SUMAL.

Polițiștii din Albac au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 10.000 de lei și măsura complementară a confiscării valorice a cantităţii de 16,5 mc de material lemnos, față de o societate comercială locală specializată în exploatarea lemnului.

Specialiști din Ocolului Silvic Valea Arieșului – Câmpeni și polițiști au efectuat și o verificate la punctul de lucru din Bistra al altei societăți de prelucrare a lemnului.

Ei au constatat că firma deținea 16,4 mc de material lemnos, fără ca reprezentanții săi să poată prezenta documente legale de proveniență. Materialul lemnos a fost confiscat, iar față de administrator a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă de 5.000 de lei, titrează Ziua de Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator