fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 1 Comentariu

IMG 20200229 WA0001

O adevărată psihoză s-a creat la Turda și Câmpia Turzii din cauza informațiilor alarmiste privind coronavirusul, dar și din pricina unei promoții la unt, care se vinde cu 3.5 lei în loc de 6.5 lei.

Supermarketurile sunt luat cu asalt, aglomerația este similară cu cea din preajma sărbătorilor de Paște sau Crăciun, rafturile cu alimente în special cele cu termen de valabilitate îndelungat se golesc unul după altul.

Unii dintre ei se gândesc la ce este mai rău şi îşi fac provizii pentru câteva săptămâni. 

Volumul de vânzări este neobişnuit de mare, spun oficiali din industrie. Pe de altă parte, conversaţiile surprinse la rând arată că majoritatea cumpărătorilor se aprovizionează în perspectiva unei eventuale crize generate de o pontenţială epidemie de coronavirus. 

Singurii care au de câștigat în toată „nebunia” creată artificial sunt retailerii alimentari.

Între timp la Cluj nu a fost înregistrat nici măcar un caz de coronavirus, singura excepție este un bărbat din Maramureș transferat la Clinica de boli Infecțioase Cluj, în vârstă de 45 de ani, bărbatul ar fi contactat virusul în timp ce se afla în Italia. 

În urma rezultatelor de laborator efectuate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca, facem următoarele precizări: în cazul pacientului din Maramureş rezultatul este pozitiv, iar în ceea ce priveşte a doua persoană, din judeţul Cluj, de 22 de ani, rezultatul este negativ”, au spus reprezentanţii Prefecturii Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator