fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

pacienta Turda

O femeia a fost adusă de la Turda la Clinica de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, vineri seara, în condiții de securitate septică.

Pacienta avea mască și un combinezon special, atat ea cat si cei de pe ambulanță. Medicii au așteptat vreo 20 minute afară, până când cei de la primiri urgențe s-au echipat special, iar apoi au dus pacienta în spital, informează stiridecluj.ro

Între timp, Prefectul de Cluj a încercat să „liniștească spiritele” afirmând că femeia „nu corespunde definiției de caz suspect!”

În acest context, autorităţile pregătesc 100 de locuri suplimentare de carantină pentru pacienţi cu noul coronavirus, în Cluj, pe lângă cele 197 aflate în curs de amenajare, în cazul în care situaţia o va impune.

În momentul de faţă sunt 521 de persoane autoizolate la domiciliu în judeţul Cluj şi care au venit din zonele de risc din Italia, din Bergamo şi Treviso. Nu avem nicio persoană în carantină, niciun caz de coronavirus confirmat în judeţul Cluj. Avem identificate 6 locaţii în judeţ cu 197 de locuri pentru carantină pentru persoanele care vin din zonele închise din Italia şi suntem în curs de pregătire a altor 100 de locuri, în cazul în care situaţia o va impune”, spune Prefectul, Mircea Abrudean, conform Mediafax.

Foto/stiridecluj.ro

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator