fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

mama manu

Unei alte unități de alimentație publică din Cluj i-a fost suspendată temporar activitatea marți. Este vorba de cinci sedii ale lanțului Mama Manu, care au închis ușile fast-food-urilor până la remedierea problemelor.

Conform Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj, deficiențele găsite făceau referire la produse depozitate necorespunzător, produse fără elemente de identificare, neverificarea metrologică a cântarelor și lipsa informațiilor cu privire la alergeni.

Mai concret, în urma verificărilor CRPC, au fost identificate următoarele: „produse care au fost depozitate necorespunzător sau la care le-a fost schimbată starea termică, produse fără elemente de identificare caracterizare, lipsă informații alergeni și preparate care provin din produse decongelate și lipsa verificării metrologice aferente cântarelor”.

Vă reamintim că in data de 20 Februarie 2020, cinci restaurante clujene au fost închise de comisarii de la Protecţia Consumatorului din cauza produselor expirate chiar și de 4 luni sau depozitate necorespunzător.

De asemenea, referitor la controlul făcut luni, 24 februarie, asupra restaurantelor precum Baracca, Hanul Dacilor, Boema și Engels, inspectorii au afirmat faptul că măsurile de suspendare a activității au fost ridicate, deoarece operatorii economici au remediat problemele.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator