fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

lucrari electrica

SDE Electrica Transilvania Nord a precizat, pentru TurdaNews, problemele pe care le are în zona Turzii, din cauza rafalelor de vânt, zona fiind sub Cod Portocaliu din această cauză.

”Vă informăm că din cauza condițiilor meteorologice extreme (cod portocaliu de vânt), au fost afectate parțial instalațiile din aria de acoperire a Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord – Sucursala Cluj-Napoca.

În zona localității Mihai Viteazu, rafalele de vânt au provocat întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza ruperii conductoarelor, în data de 24.02.2020, ora 9:24. Echipele de intervenție au fost mobilizate imediat și au inițiat manevrele specifice de remediere a defecțiunilor, realimentând pe rând consumatorii. La ora 13:08 toți consumatorii au fost realimentați cu energie electrică.

La această ora, 6 echipe de intervenție acționează în continuarea în zonele comunelor Tureni și Petreștii de Jos unde este întreruptă alimentarea cu energie electrica din cauza condițiilor meteorologice extreme.

Echipele de intervenție vor acționa până la remedierea tuturor defecțiunilor și restabilirea alimentării cu energie electrică în toate zonele afectate.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toti utilizatorii rețelei că depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.”, ne-a precizat SDEE Transilvania Nord.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator