fbpx

 
 
1 Comentariu

pasapoarte CT

Într-un bilanț al activității la 2 luni de mandat, Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean a dat publicității mai multe informații de interes pentru locuitorii din zona noastră.

O veste bună vizează locuitorii din Câmpia Turzii, demnitarul afirmând că pe data de 4 martie se va deschide și aici serviciul de pașapoarte.

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, deschiderea unui punct de lucru, în 4 martie, în municipiul Câmpia Turzii; pe viitor se vor deschide și în municipiul Dej și orașul Huedin”, se arată în raportul de activitate al Prefectului de Cluj.

Luna trecută, Mircea Abrudean a fost la Câmpia Turzii, unde a vizitat viitorul sediu al biroului de pașapoarte, din clădirea Poliției Municipiului Câmpia Turzii.

O altă informație de interes este reînființarea traseelor pentru școala de șoferi din zona noastră.

Abrudean a mai anunţat că vor fi reînfiinţate traseele pentru şcoala de şoferi din Câmpia Turzii, iar schema de traseu va fi de două zile în Cluj-Napoca (fiind decongestionată strada Plevnei) şi o zi pentru Turda, Câmpia Turzii şi Dej.

De asemenea, dacă pentru preschimbarea permisului de conducere anul trecut era nevoie de 20 de zile, prefectul promite că, de săptămâna viitoare, timpul va scădea la cinci zile. La înmatriculările și transcrieri timpul a fost redus deja de la 32 de zile la 15.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Roxana Bonea · 12:41 25.02.2020
    F bine!
    Nu uitați,Domnul Talos a promis dosare întocmite gratuit ,în speranța că nu se va realiza acest aspect !
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate