fbpx

 
 
2 Comentarii

pompieri caine

Pompierii turdeni au intervenit pentru salvarea unor cățeluși, care erau prinși printre niște ruine din beton, fiind solicitați de un membru al asociației Amicii Dog Rescue.

”Am vrea tare mult pe aceasta cale sa multumim departamentului de pompieri Turda, care au ajutat la prinderea unui pui de catel prins printre niste ruine de beton. Era acolo impreuna cu mama si inca doi pui pe care am reusit noi sa ii prindem, unul ramanand acolo.

Au raspuns pozitiv cererii noastre de ajutor si vrem ca acest lucru sa fie facut public pentru a le multumi si pentru a incuraja si alti oameni care vor sa salveze animale si nu reusesc singuri din diverse motive, sa apeleze cu incredere la acesti oameni minunati! Multumesc!”, ne-a transmis Alexandra Deac, care face parte din asociația pentru protecția animalelor Amicii Noștrii (Amicii Dog Rescue) din Viișoara.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Corina S. · 06:21 25.02.2020
    Din pacate prea putini ajuta aceasta asociatie! Cand apare un astfel de eveniment de abia asteptati sa apareti cu numele in articol si sa multumiti ca in rest nu ajutati cu nimic! Oare ati fost vreodata la adapostul din Viisoara?! Nu cred, de fapt se stie ca dumneavoastra cu orice ocazie apareti la orice eveniment chiar si fara invitatie ca exemplu acest articol pentru imagine si uite asa va faceti si reclama....
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate