fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

în stare de bine

Asociația pentru Promovarea Incluziunii Sociale – APIS organizează campionatul de fotbal „Mai bine pentru toți”. Aceasta va avea loc la Școala „Mihai Viteazu” din Câmpia Turziijoi, 20 februarie 2020, începând cu orele 14:00

Echipele participante fac parte din proiectul Mai bine pentru toți, proiect derulat cu scopul promovării educației pentru sănătate. În cadrul acestei inițiative, copii și părinți din comunitățile rurale ale județului Cluj au parte de sesiuni informative pe teme precum sănătatea familiei, prevenție, stiluri de viață și comportamente de consum. De asemenea, copiii din comunitățile vizate vor beneficia de  activități recreative, tabere și consiliere.

Proiectul Mai bine pentru toți și-a desfășurat deja o serie de activități în comunele Poieni, Sărmașu, Cămărașu, Florești, Viișoara și în comunitățile Poiana și Teclu din Turda, dar și comunitatea Icar din Câmpia Turzii. 

Proiectul Mai bine pentru toți este derulat de Asociația Pentru Incluziune Socială și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile prin runda a II-a de finanțare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator