fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

dorel fodorean

Dorel Florian Fodorean a dat în judecată Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj, unul dintre posibilele motive fiind redobândirea permisul de conducere. Actul i-a fost suspendat, conform ziardecluj.ro, pe o perioadă de 90 de zile.

Fostul șef al Poliției Câmpia Turzii a fost surprins băut la volan luna trecută. Presa spune despre acest episod că a avut loc după ce un ”dușman” de-al fostului comandant l-ar fi denunțat la colegii de la Rutieră, spunându-le că a petrecut toată seara și apoi s-a urcat la volan. Deși acesta a refuzat să sufle în etilotest “din motive medicale”, rezultatul recoltărilor arată că avea o alcoolemie de 0.75% în sânge, fiind la limita unui dosar penal. După această întâmplare, Dorel Florin Fodorean s-a pensionat imediat.

Contactat telefonic, fostul șef al Poliției Câmpia Turzii a refuzat să precizeze motivele pentru care a contestat documentul întocmit de foștii săi colegi: „Nu vreau să vorbesc despre asta. Pricepeți?”, mai relatează Ziar de Cluj.

Dorel Florian Fodorean a fost oprit în 9 ianuarie în trafic, dar a refuzat să sufle în etilotest „din motive medicale”. Ulterior, rezultatele analizelor de laborator au indicat o îmbibație alcoolică sub 0,80 mg/l alcool pur în sânge, sub limita prevăzută de Codul penal ca fiind infracțiune.

Citeșe și:

Șeful Poliției Câmpia Turzii, Dorel Fodorean s-a pensionat după ce a fost depistat băut la volan

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator