fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 1 Comentariu

jandarm decorat

Maiorul Cosmin Covaciu din cadrul IJJ Cluj a fost recompensat recent de Armata Statelor Unite ale Americii cu "Meritorius Service Medal", aceasta fiind cea mai înaltă distincţie militară americană acordată trupelor aliate. Distincţia i-a fost înmânată în cadrul activităţii de evaluare a Jandarmeriei Române, pentru anul 2019.

Cu aceeași ocazie, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, i-a înmânat jandarmului clujean “Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne, cu însemn de război”.

Aflat la cea de-a doua sa misiune internațională, maiorul Cosmin Covaciu a participat în perioada februarie-septembrie  2019 la misiunea NATO Resolute Support, în teatrul de operații Afganistan. 

"În calitate de consilier al instructorilor implicaţi în pregătirea poliţiei afgane, ofiţerul s-a făcut remarcat prin capacitatea deosebită de rezolvare a problemelor, prin iniţiativă şi dăruire, acţiunile sale contribuind la procesul de înfăptuire a păcii în zonă", se arată în comunicatul IJJ.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altruist · 16:25 19.02.2020
    Unor astfel de oameni ar trebui sa le fim recunoscatori , cu salarii de cateva mii de euro precum si pensii speciale , nu umflatilor care bat oamenii pe stadion sau in pietele publice , nu securistilor ,nu militienilor ascunsi in boscheti , nu procurorilor si judecatorilor aserviti , nu directorilor de penitenciare , nu primarilor , nu parlamentarilor
    Bravo !
    Din pacate cei de pe urma amintiti vor face cateva foto se vor impauna iar efortul unui astfel de om va parea nesemnificativ si va palii in umbra unui sistem corupt si opac , balcanic
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator