fbpx

Icon 4 Comentarii

subcomisar masturba

Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL, o organizație sindicală formată în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, ia apărarea polițist acuzat de ”onanism” și susține că totul este fals. 

În aceste zile a circulat în toată mass-media o mizerie pe care jurnaliștii o prezentau ca fiind o certitudine. 

Este vorba despre faptul că un polițist de la crimă organizată din Satu Mare ar fi fost prins în timp ce practica onanismul într-o cabină de probă a unui magazin dintr-un mall din Cluj. Pai cum să nu fi dat presa o astfel de știre, chiar dacă nu exista nici cea mai mică dovadă că ar fi reală, în condițiile în care asistăm în ultima perioadă la un asalt la adresa polițiștilor, pe care presa are grijă să îi scoată ”țapi ispășitori” pentru orice element cu tentă senzaționalo-negativă.

De exemplu, cazul intens mediatizat al pretinsei erori a mascaților de la Brașov, care ar fi greșit adresa, dar în realitate ei au executat mandatul adresei indicate în el de către magistrat sau cum e cazul de față, când reputația unui polițist a fost terfelită doar pentru dorința de ”breaking news”. 

Și mai dureros de atât este faptul că instituția în numele căreia ne riscam viața zi de zi nu a avut nicio reacție, nicio luare de atitudine și nicio dorință de a cenzura sau a combate informațiile false și tendențioase din media. Și asta pentru că ”polițistul onanist” lucrează de 20 de ani în acest sistem. A pornit drept agent de poliție, s-a specializat constant și a marcat rezultate lăudabile, a fost șef de post 8 ani într-o comună cu situație operativă complexă, iar în urma cu 4 ani a promovat un concurs de trecere în corpul ofițerilor, unde a luat una dintre cele mai bune note, în condiții de concurență acerbă, cu zeci de candidați pe un loc.

Însă acest lucru nu interesează pe nimeni și nici presa nu avea vreun interes să ceară o reacție, un punct de vedere din partea colegului, pentru că pur și simplu era ”prea senzațional” să ne mai gândim și la etica și deontologia jurnalistului sau la faptul că viața lui personală/profesională va fi terfelită.

Iar pentru că rolul nostru este de a ne proteja membrii, credem că este important să vă prezentăm pe scurt realitatea acestei povești. Colegul nostru care își desfășoară activitatea în cadrul structurii de combatere a crimei organizate, s-a aflat în data de 12 februarie în municipiul Cluj Napoca, desfășurând activități specifice acestei structuri. La un moment dat a intrat într-un magazin de haine și s-a îndreptat către zona cabinelor de probă unde a și intrat cu câteva obiecte de vestimentație. După câteva minute, un agent de pază i-a tras perdeaua și l-a întrebat ce face. El a fost surprins de gestul agentului și i-a spus ca a probat niște haine și că tocmai ce se pregătea să iasă din cabină, îmbrăcat fiind. Agentul de securitate i-a smuls hainele din mână și i-a cerut să iasă din magazin.

După ce polițistul a cerut explicații agentului de pază pentru comportamentul lui, au apărut încă doi agenți de securitate care s-au năpustit asupra lui și au încercat să-l imobilizeze și să îl lovească. În acel moment, colegul nostru a cerut insistent alertarea organele de poliție, pentru că nu înțelegea ce se întâmplă și de ce este agresat. În tot acest timp, unul dintre agenții de pază i-a spus că l-a mai văzut și în alte zile, confundându-l cu un hoț de haine. Ulterior, după ce s-au prezentat agenții de ordine publică, l-au condus la sediul poliției, unde colegul nostru și-a declinat identitatea pentru prima oară, afirmând că este polițist la structura de combatere a criminalității organizate.

Agenții de poliție au cerut lămuriri suplimentare agenților de pază, care au confirmat că nu l-au văzut pe colegul nostru în niciun fel de ipostază care să trezească suspiciuni, el fiind îmbrăcat. Mai mult, pretinsa sesizare ar fi fost făcută de trei fete ce aveau vârsta cuprinsă între 15-16 ani despre care agenții de pază susțin că le-au spus că într-una din cabinele din magazin este un bărbat care se masturbează. Ciudat este faptul că cele trei fete au „dispărut” din peisaj și cu toate că erau cabinele pline și erau însoțitori care așteptau în afara, fără să-l fi văzut pe colegul nostru.

Cam aceasta este realitatea în care oricare altul dintre noi se putea afla, pentru că prin natura serviciului nostru suntem expuși și vulnerabili în fața unor asemenea scenarii în care oricine ne poate plasa, fără să avem nicio apărare. Cert este că până la finalizarea cercetărilor, colegului nostru i-a fost prejudiciată iremediabil viața personală cât și cea profesională. Vă provocăm să vă puneți în locul colegului nostru și să vă imaginați cum ați fi reacționat în fața unor asemenea acuzații mincinoase și poate chiar premeditate”, transmite EUROPOL. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ion · 13:42 17.02.2020
  Este o zicală veche:
  Nu iasă fum fără foc.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  ARDEICozmin · 00:02 18.02.2020
  probabil dupa ce politistii au luat la intrebari elevii de 14,15 ani fiindca pierdeau vremea prin Iulius Mall in loc sa fie la ore,scoala etc
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Simion Chis · 00:15 18.02.2020
   Daca elevii aia la care faci referire si-au dat seama ca ala e politist de la crima organizata, desi nu avea uniforma, era imbracat in civil, si au organizat o actiune, prin care sa-l determine pe politist sa-si ia ”la mana” chestia, iar dupa aia au mai reusit si sa alerteze niste persoane care l-au surprins pe politist, acestea anuntand oamenii de la paza, atunci... ”Jos palaria, stimati elevi!”. Sunteti mai tari ca Politia! B0405
   Era o gluma. Nici tu nu crezi varianta care ai spus-o! E3443
 • Acest comentariu este nepublicat.
  ADREICOZMIN · 00:10 18.02.2020
  PAI IA LUAT politistii LA INTREBARI PE ELEVI in loc sa fie la ore SCOALA PIERDEAU VREMEA PRIN IuliusMall acum astea par a fi repercusiunile era o alta stire acum cateva zile tot Iulius Mall
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator