fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

arnie

Celebrul Arnold Schwarzenegger, o adevărată legendă a culturismului și, ulterior, a cinematografiei și a politicii ar fi folosit în tinerețe steroizi procurați din România, de la fabrica de medicamente Terapia Cluj.

Medicul Alexandru Butoi de la Agenţia Naţională Anti-Doping a dezvăluit că, în tinerețe, Arnold Schwarzenegger s-ar fi ajutat de steroizi produși la Cluj, la fabrica de medicamente Terapia, şi a ajuns mai târziu să fie supus la două intervenţii de bypass coronarian, relatează Agerpres.

"Oamenii nu ştiu, dar Arnold Schwarzenegger, la 52 de ani avea două bypass-uri coronariene. Lumea nu ştie treaba asta. El a fost un model în ceea ce priveşte hrana, ca să spun aşa, nu a fost gras, dar steroizii de-a lungul vieţii au dus la afecţiunile respective. E adevărat că nu a cedat şi nu a murit la 40 de ani ca alţii, pentru că la vremea lui foarte puţini steroizi existau în lume şi foarte puţin creaţi pentru sport", a povestit medicul Alexandru Butoi, specializat în antidoping, citat de Agerpres.

El spunea că în Austria, în perioada în care a devenit un sportiv foarte bun, a folosit Naposim, un medicament făcut de Terapia Cluj. 

UPDATE:

Citește și:

Terapia vine cu lămuriri privind comercializarea Naposim în contextul informațiilor apărute în presă privind utilizarea produsului de către Arnold Schwarzenegger

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator