fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

spaga

Florin Mihai Răcășan, doctor la Spitalul de Recuperare Cluj, a fost prins în vara lui 2019 în flagrant în timp ce lua o șpagă de 700 de euro.


De profesie medic primar în ortopedie și traumatologie, Florin Mihai Răcășan lucra atât la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, cât și la o clinică privată. În vara anului trecut, acesta fusese prins în flagrant în timp ce luase o mită de 700 de euro.

După ce a contestat încheierea Tribunalului Cluj, prin care era prelungită măsura controlului judiciar, judecătorii i-au permis să lucreze în continuare, însă numai la clinica privată.


Flagrantul a avut loc la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca. Medicul a fost reținut în momentul în care oamenii legii l-au surprins că primește câteva sute de euro de la un pacient. El a contestat această decizie la Curtea de Apel Cluj. 


Medicul este unul dintre cei mai vechi angajați ai spitalului de Recuperare și conducerea unității medicale susține că niciodată nu a mai avut astfel de probleme și nu există reclamații de acest tip.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator