fbpx

4 Comentarii

spectacol valentines

Astăzi de la ora 13 a debutat un eveniment organizat de Primăria Turda cu ocazia Valentine”s Day, în zona catedralei ortodoxe din centrul orașului.

Municipalitatea turdeană a pregătit pentru îndrăgostiți un program special, locația nu a fost aleasă întâmplător, începând de anul trecut podul de lângă Catedrala Ortodoxă din Centrul Turzii, se numește Podul Iubirii, ca urmare a faptului că perechile de îndrăgostiți și-au pecetluit acolo dragostea cu celebrele „lacăte ale iubirii”.

Zeci de lacăte au fost instalate atunci pe Podul Iubirii de la Turda, ocazie cu care au fost înscrise numele sau inițialele cuplurilor de îndrăgostiți iar cheia se ​​aruncă pentru a simboliza dragostea veșnică!

Programul zilei de astăzi a cuprins jocuri și concursuri, spectacole, programe de animație, declarații de dragoste, muzica și dansul însoțind fiecare evoluție a celor care au asigurat buna dispoziție. Peste 200 de adolescenți au fost prezenți la eveniment dar și persoane trecute de „a doua tinerețe”.

Actorii teatrului național Aureliu Manea au fost animatorii activității, tinerii de la liceele din localitate au cântat, au recitat poezii de dragoste, sportivii de la Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda au făcut câteva demonstrații de dans, perechile participante la concursuri s-au ales cu premii, în final toți cei prezenți au câștigat prin simplul fapt că au luat parte la un eveniment realizat cu dragoste și pentru Dragoste!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Amaritul · 19:28 14.02.2020
  Acest eveniment a dat o buna ocazie elevilor sa chiuleasca de la cursuri.
  Se putea organiza dupa orele 17 ...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Amaritul · 19:36 14.02.2020
  Minunat ... vad ca comentariul a fost blocat ... halal ziar ... (Si mai au pretentia sa dai o adresa valida) ...
  • Acest comentariu este nepublicat.
   @ TurdaNews · 19:46 14.02.2020
   Nu a fost blocat niciun comentariu...

   Există o foarte mică întârziere de publicare în secțiunea de comentarii, din motive tehnice, pe device-ul de pe care postează persoana care a comentat. Atât!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 23:49 15.02.2020
  Nu ma erijez in aparatorul lui Tnews, dar niciodată nu a blocat ceea ce am comentat, spre deosebire de alții... Totul este sa fie de bun simț, nu +18.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator