fbpx

BANNER vezeteu

1 Comentariu

turda cluj

Cei de la CNAIR au fost amendați pentru că nu și-au îndeplinit atribuțiile, neintervenind pentru a îndepărta zăpada și pentru a împrăștia material antiderapant pe ruta Turda-Cluj.

Reamintim că în această dimineață s-a creat un blocaj pe DN1, din cauza poleiului, cei de la CNAIR, în administrarea căruia se află segmentul de drum, neintervenind la timp cu antiderapant.

Poliţiştii rutieri din cadrul Politiei Municipiului Turda în timp ce se aflau în îndeplinirea atributiilor de serviciu pe DN 1 E60  au constatat faptul că în zona kilometrului 69, în afara localitaţii Mărtineşti, administratorul drumului public nu a intervenit pentru a îndepărta zăpada depusă pe carosabil şi pentru a împrăştia material anti derapant”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.  

În urma neîndeplinirii atribuțiilor ce îi revin, CNAIR a fost sancționat contravențional cu 40 de puncte amendă, respectiv 5.800 lei.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 22:51 13.02.2020
    Mamaaa, ce i-a ars la buzunare! 40 de puncte de amenda! Hai că nu vă dezmințiti, Poliția face blat cu CNAIR. Pai amenda aia e cât rovigneta la un bilic (camion cu semiremorca basculabila) pe un an de zile! Bleah
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator