fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 1 Comentariu

polei turda cluja

Circulație oprită pe ambele sensuri de mers spre Cluj, drumul este acoperit cu polei iar drumarii acționează cu întârziere!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează  că în județul Cluj, pe tronsonul Turda – Cluj-Napoca al DN1 (E81) se semnalează porțiuni acoperite cu polei.

Pentru a permite drumarilor să acționeze în mod corespunzător pentru remedierea situației, circulația rutieră pe acest segment a fost oprită pe ambele sensuri.” informează poliția rutieră.

Noroc cu temperaturile din termometre care vor urca și vor topi poleiul format peste noapte, acolo unde nu-și fac treaba drumarii, intervine natura! 

UPDATE: 

Între timp, circulația s-a reluat în condiții normale pe tronsonul Turda – Cluj-Napoca al DN1 (E81), anunță centrul INFOTRAFIC.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 09:33 13.02.2020
    Aloooo, Poliția Română! Ati dat amendă la administratorul drumului, ca nu intretine drumurile? Aaaa, asta nu se poate, dacă nu a depășit viteza, de ce să-l amendam.

    Rusine tuturor! Celor care iau o cârcă de bani din Rovigneta si nu întrețin minimal drumul (dezapezire, trasare etc) și celor care ar trebui verifice dacă primii, isi fac treaba. Până atunci, Pârtieeeee!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator