fbpx

Icon Scrie un comentariu

politisti cluj

În perioada 7-9 februarie, a.c., polițiștii județului Cluj au organizat acțiuni preventiv-reactive cu scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.


Pe raza localității Câmpia-Turzii și a Drumului Național 15 E60, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Câmpia-Turzii, împreună cu cei din cadrul Secției 4 Poliție Rurală au acționat pentru a descuraja și diminua numărul abaterilor privind nerespectarea regimului legal de viteză, a neacordării priorității de trecere pietonilor, precum și a conducerii vehiculelor sub influența băuturilor alcoolice sau a indisciplinei pietonilor.


Potrivit IPJ Cluj, au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale, 27 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar alte abateri fiind aplicate cu preponderență pentru încălcarea prevederile legislative privind circulația altor participanți la trafic.


Au fost reținute cinci permise de conducere, unul dintre acestea pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, unul pentru încălcarea prevederilor privind manevrele de depășire, iar alte trei pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator