marian morar
m install
nello construct

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (10 – 23 februarie)

zamblau eugen

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (10 – 23 februarie).

Astfel, în zona Transilvaniei, „în prima săptămână de prognoză, cu excepția zilei de luni (când se vor înregistra maxime în jur de 10 grade), vor fi valori care se vor situa în general în jurul valorii de 5 grade. Pentru 17 și 18 februarie sunt prognozate maxime mult mai ridicate față de mediile multianuale, ce pot atinge în medie 10…12 grade, apoi până la finalul intervalului se vor înregistra în jur de 8 grade. Media minimelor va fi de 1 grad în prima zi, apoi cu mici variații vor fi valori cuprinse între -6 și -2 grade. După 18 februarie, în general, vor fi minime termice de -2…0 grade. Temporar se vor semnala precipitații în perioada 10 – 14 februarie, izolat mai însemnate cantitativ. După data de 18 februarie probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește din nou.”, informează site-ul ANM.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2