fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

vasile velea

Vasile Velea, bărbatul de 59 de ani din satul Luncani (comuna Luna), acuzat că și-a abuzat sexual cățelușa, nu recunoaște nimic și spune că starea ei s-a datorat câinilor ”care au fost tot pe ea”!

„Ce treabă am eu cu un câine la vârsta mea? Ce urme? Câinii tot pe ea au fost. Dar nu-i așa!”, a spus zoofilul, nonșalant, către reporterul Digi 24.

Citește și:

Caz revoltător de ZOOFILIE la Luna! Sex cu o cățelușă!

Reportajul realizat de Digi 24 despre cazul cățelușei violate a scos la lumină și situația Centrului de ecarisaj de la marginea Turzii, despre care în știre se menționează că ”acolo s-ar desfășura o „afacere” cu animalele străzii, pe bani publici”.

Afacerea s-ar derula pe seama câinilor de pe străzi, pentru prinderea fiecăruia centrul primind bani, care includ efectuarea unor proceduri medicale, deparazitare, dar și găzduirea pentru 14 zile, pentru găsirea unui stăpân. Numai că aceste proceduri par a nu se respecta și nimeni nu știe dacă aceste animale sunt sau nu ucise, dacă le sunt efectuate toate procedurile pentru care s-au încasat bani, ori dacă sunt eliberate în alte zone diferite față de cele din care au fost ridicate, pentru a fi prinse din nou, ulterior, și încasat din nou banii, într-un ”circuit financiar” de sute de milioane de lei pe lună.

„Am din apropiere câteva contracte, dar nu valori mari, la 10.000 de lei, 15.000 de lei, nu mari. (...) Noi nu omorâm câini, nu, nu, nu! Câinii se eutanasiază în cel mai rău caz, în anumite situații. Sunt situații pe care legea le prevede foarte clar, categoric, sigur că da”, a declarat medicul veterinar Nicolae Ciobanu, dezvăluind că are contracte din localități apropiate, precum Luna sau Câmpia Turzii, citat de Digi 24.

Însă, președintele unei asociații de protecție a animalelor, din Cluj, spune că lucrurile nu stau tocmai așa cum le prezintă dr. Ciobanu.

„Sunt cazuri în care domnul Ciobanu nu a mai așteptat cele 14 zile impuse de lege și a omorât câinii la câteva zile sau chiar pe loc, după ce i-a confiscat din curțile oamenilor. El trebuie să scape cumva de câinii pe care îi are în adăpost și atunci îi ucide. Pe fiecare câine preluat și adus în adăpost, primăria cu care are contract, decontează o anumită sumă. Ne-a făcut și o ofertă: dacă voi îmi dați 450 de milioane pe lună, câți bani fac eu din contractele astea, eu nu mai omor de mâine”, a precizat Anca Georgescu, președintele Transylvania Animal Care (TAC) Cluj.

Poți urmări știrea difuzată de Digi 24 AICI.

Citește și:

VIDEO - Detalii ȘOCANTE despre cățelușa abuzată sexual de la Luna! Asociația KOLA KARIOLA s-a sesizat!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate