fbpx

Icon Scrie un comentariu

judecatoria turda

Judecătoarea Adina Ferencz, de la Judecătoria Turda, a fost sancționată de Consiliul Superior al Magistraturii pentru abateri disciplinare. Sancțiunea constă în reducerea indemnizației lunare brute cu 20%, timp de 3 luni.

Adinei ferencz i s-au reproșat absențele nemotivate de la serviciu, în mod repetat, dar și refuzul nejustificat de a îndeplini o îndatorire de serviciu.

”În baza art.100 lit b) din Legea nr.303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, aplică doamnei Ferencz Adina Iulia – judecător în cadrul Judecătoriei Truda sancțiunea disciplinară constând în ”diminuarea indemnizației de încadrare lunare brute cu 20% pe o perioadă de 3 luni” pentru săvârșirea abaterilor disciplinare prevăzute de art.99 lit. f) și art.99 lit.k) din același act normativ.” Soluția secției poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare la Completul de 5 judecători de la Înaltea Curte de Casație și Justiției. Articolul 99 din Legea 303/2004 prevede la litera f) – refuzul nejustificat de a îndeplini o îndatorire de serviciu, iar la k) – absențe nemotivate de la serviciu, în mod repetat sau care afectează în mod direct activitatea instanței ori a parchetului”, arată secția pentru judecători a CSM.

Judecătoarea turdeană poate ataca decizia CSM, cu recurs.

Foto: Facebook.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator