fbpx

Icon Scrie un comentariu

afis

Societatea Cultural-Patriotică Avram Iancu din România, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenților și despărțămîntul Cluj al Societății Astra organizează, duminică, 9 februarie, ora 18, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca, un spectacol caritabil, intitulat “Suflet Românesc”, în scopul strîngerii de fonduri pentru susținerea proiectului de reinființare a Mocăniței pe Valea Arieșului.

Prin această manifestare, organizatorii doresc să sensibilizeze publicul clujean, opinia publică, privitor la necesitatea refacerii căii ferate a Mocăniței ca prim pas  în revitalizarea turistică a zonei Valea Arieșului, pentru impulsionarea dezvoltării economice și sociale a acestei zone și stoparea depopulării Țării Moților.

 Îndrăgiții interpreți ai folclorului românesc, Marian Deac și Corel Borza, vor concerta alături de ansamblurile folclorice ale Companiei de Transport Public din Cluj Napoca, Dor Transilvan și Rapsodia Someșană, într-un spectacol pledoarie pentru renașterea economică, culturală și turistică a zonei Valea Arieșului. Copiii din grupul “Muguri de folclor” condusi și dirijati de prof. Săndel Filip vor deschide spectacolul cu frumoasele cîntece patriotice din repertoriu.

Intrarea la spectacol este liberă, în limita locurilor din sală, iar donațiile pentru proiectul “Mocanița” se pot face la finalul spectacolului.

Presedinte Societatea Avram Iancu din România

Tiberiu Groza

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator