fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

afis

Societatea Cultural-Patriotică Avram Iancu din România, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenților și despărțămîntul Cluj al Societății Astra organizează, duminică, 9 februarie, ora 18, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca, un spectacol caritabil, intitulat “Suflet Românesc”, în scopul strîngerii de fonduri pentru susținerea proiectului de reinființare a Mocăniței pe Valea Arieșului.

Prin această manifestare, organizatorii doresc să sensibilizeze publicul clujean, opinia publică, privitor la necesitatea refacerii căii ferate a Mocăniței ca prim pas  în revitalizarea turistică a zonei Valea Arieșului, pentru impulsionarea dezvoltării economice și sociale a acestei zone și stoparea depopulării Țării Moților.

 Îndrăgiții interpreți ai folclorului românesc, Marian Deac și Corel Borza, vor concerta alături de ansamblurile folclorice ale Companiei de Transport Public din Cluj Napoca, Dor Transilvan și Rapsodia Someșană, într-un spectacol pledoarie pentru renașterea economică, culturală și turistică a zonei Valea Arieșului. Copiii din grupul “Muguri de folclor” condusi și dirijati de prof. Săndel Filip vor deschide spectacolul cu frumoasele cîntece patriotice din repertoriu.

Intrarea la spectacol este liberă, în limita locurilor din sală, iar donațiile pentru proiectul “Mocanița” se pot face la finalul spectacolului.

Presedinte Societatea Avram Iancu din România

Tiberiu Groza

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate