fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

catelusa

Cățelușa abuzată sexual de un bărbat din comuna Luna a ajuns, după câteva zile de negocieri și completat de acte, în grija organizației pentru protecția animalelor Kola Kariola.


Timp de opt luni, cățelușa a fost sechestrată de „un dement în libertate”, cel mai probabil fiind abuzată zilnic de acesta, susțin reprezentanții unei asociații pentru protecția animalelor. „Dacă lucrurile funcționau în România, problema se putea rezolva în doar două ore și diabolicul era acum în pușcărie”, mai spun aceștia.

Zeci de ore de calvar, zeci de ore de stat cu telefoanele la ureche, sute de km intre Turda-Cluj-Campia Turzii, zeci de cereri peste cereri, stres si nervi cat pentru 10 ani, nemancare, pachete intregi de tigari si zeci de cafele, toate astea ca sa putem elibera catelusa Lisa!

Timp de 8 luni a stat sechesteata de un dement in libertate, probabil tot 8 luni abuzata zilnic. Daca lucrurile functionau in Romania, problema se putea rezolva in doar 2 ore si diabolicul era acum in puscarie.

Nu vreau sa ma plang, dar nu am sa pot exprima vreodata lupta dusa, cat am strans din dinti, cate am fost nevoit sa accept doar ca sa vad interesul acestei cateluse.

Multumesc Dlui Director Dsvsa Cluj, multumim echipei de politisti din cadrul Politiei Campia Turzii si nu in ultimul rand prietenelor noastre, Avocat Cosmina Cerva si Avocat Cristas Petre pentru eforturile depuse.

Acum mancam prima oara pe ziua de azi si vom reveni cu un live din camera de hotel unde acum micuta Lisa, dupa un control veterinar si o sedinta spa, se odihneste linistita.

Pentru voi toti, cei care ne-ati sustinut nu am cuvinte suficiente de multumire! Viata Lisei de acum inainte este datorata voua!

Va iubesc!

Si in primul rand Lisa a fost salvata datorita Doamnei care a anuntat acest caz! Felicitari Doamna pentru curaj!”, transmit reprezentanții Kola Kariola.

Reamintim că polițiștii din comuna Luna au fost sesizați prin apel la 112 în data de 2 februarie cu privire la faptul că un bărbat întreține raporturi sexuale cu cățelușa pe care o deține. Aceștia s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana reclamată, un bărbat de 59 de ani, din Luna.

A fost solicitat un echipaj medical la fața locului pentru consult de specialitate, stabilindu-se că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice și că nu necesită internare.

Suntem curioși care vor fi demersurile făcute de oamenii legii pentru pedepsirea mai departe a vinovatului? !

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate