fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

incendiu masina noaptea 1

ISU Cluj este deficitar la autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea incendiilor. Şeful instituţiei spune că cea mai veche dintre maşini are 40 de ani, iar acest lucru face ca intervenţiile pentru stingerea incendiilor din judeţ să fie dificile.


Şeful ISU Cluj, Ion Moldovan, a declarat, miercuri, că Detaşamentul Cluj-Napoca avea anii trecuţi 6-7 autospeciale cu apă şi spumă, iar numărul lor s-a redus, în prezent, la jumătate.


„Dacă parcul de ambulanţe SMURD al ISU Cluj este nou, stăm foarte prost la autospecialele cu apă şi spumă pentru incendii, unde suntem deficitari. Avem maşini vechi, uzate şi apar probleme, iar dacă sunt intervenţii mai dificile şi mai mari de stingere a incendiilor în judeţ, facem mişcări de forţe ca să ne putem desfăşura activitatea, trimitem şi din alte localităţi. Cea mai veche autospecială cu apă şi spumă aflată în funcţiune datează din anul 1980 şi este în Huedin. Detaşamentul Cluj-Napoca avea anii trecuţi 6-7 astfel de autospeciale, acum are trei. E foarte greu, ne-ar trebui mai multe”, a spus Moldovan.


Șeful ISU Cluj a făcut demersurile necesare pentru a primi șase autospeciale în următoarea perioadă, însă rămâne de văzut dacă achizițiile vor fi aprobate.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate