fbpx

Icon Scrie un comentariu

prefectura cluj

În perioada următoare, Guvernul urmează să emită o hotărâre prin care Budai Bela va fi numit în această funcție.

Numirea lui Budai Bela în funcția de subprefect vine la o săptămână după ce Irina Munteanu a fost numită subprefect al județului. Munteanu a ocupat funcția de director executiv în cadrul Direcției Relații cu Comunitatea din Primăria Câmpia Turzii.

Budai Bela are 51 de ani și este de profesie jurist. El este membru al Partidului Mișcarea Populară și în prezent ocupă funcția de secretar al comunei clujene Gârbău.

În acest context reamintim că, Guvernul României a decis numirea Irinei Munteanu, în condiţiile legii, în funcţia publică de subprefect al judeţului Cluj. Hotărârea apare pe lista proiectelor de acte normative adoptate de către Guvern din cadrul şedinţei de marți, 28 ianuarie.

Irina Munteanu, 39 de ani, a ocupat funcția de director executiv în cadrul Direcției Relații cu Comunitatea din Primăria municipiului Câmpia Turzii. Postul fusese ocupat după ce Partidul Național Liberal (PNL) a câștigat alegerile locale din 2016. Pe atunci, Munteanu fusese candidat pe lista PNL Cluj la Camera Deputaților.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator