fbpx

Icon 1 Comentariu

agresiune jandarm

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj anunţă că a fost sesizat Parchetul Militar în cazul jandarmului aflat în misiune în Piaţa Gării din Cluj-Napoca şi care a fost filmat în timp ce înjura şi lovea un bărbat.


În urma finalizării cercetării de către comisia de verificare constituită la nivelul unității a incidentului produs în seara zilei de 1 februarie 2020, în care a fost implicat un jandarm clujean, s-a dispus sesizarea Parchetului Militar Cluj-Napoca, transmit oficialii institutiei.


Inițial, cei de la IJJ au deschis o anchetă internă și au emis un comunicat prin care susțineau că jandarmul încerca să aplaneze un conflict.


Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul. Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şi înjurându-l pe jandarm. Din ordinul comenzii unităţii, încă din noaptea de sâmbătă spre duminică a fost constituită o comisie de verificare. Din ce reiese din imaginile apărute în spaţiul public pe care şi noi le-am vizionat, este vorba despre un comportament agresiv, violent. Urmează ca această comisie să stabilească întregul context în care s-a produs incidentul”, se arată într-un comunicat al IJJ Cluj.

Citește și: Jandarm cercetat disciplinar după ce a călcat în picioare un bărbat în Piața Gării din Cluj (VIDEO)

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    un om · 19:01 03.02.2020
    ....sa dai cu piciorul intr,o persoana este lipsa de tot ce vreti voi.Foarte neprofesional ,asemenea persoane nu au ce cauta in Jandarmerie.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator