fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

aeroport coronavirus

Stewardesa care ar fi intrat în contact cu doi colegi cu coronavirus şi din cauza căreia a fost alertă pe Aeroportul din Cluj-Napoca a ieşit din spital. După infirmarea suspiciunii, tânăra se întoarce în Vietnam ca să-şi continue munca.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, Irina Filipescu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că a fost infirmată suspiciunea de infecţie cu coronavirus în acest caz. Tânăra a fost externată joi din spital, sănătoasă.

Fata are 26 de ani şi este dintr-un sat din judeţul Maramureş. Lucrează ca stewardesă la o companie de zboruri charter care face curse în Vietnam.

Tânăra a avut o scurtă vacanţă şi a venit în România, luând un zbor până la Doha, în Qatar, apoi unul la Varşovia, de unde avea legătură spre Cluj-Napoca. 

Stewardesa era așadar pasageră de această dată în zborul Varșovia - Cluj și a anunțat că în ultimele 15 zile a stat într-un oraș din Vietnam, unde au fost patru persoane bolnave. Acest lucru a declanșat pe Aeroportul Cluj celula de criză și femeia a fost preluată de Ambulanță.

Citește și: 14 zile de carantină pentru femeia suspectă de coronavirus de pe aeroportul din Cluj

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator