fbpx

Icon Scrie un comentariu

viscol si ninsori

ANM a emis o avertizare Cod galben de vânt puternic, pentru județul Cluj și alte 26 de judeţe, de vineri dimineaţă până sâmbătă. 


Meteorologii au emis o avertizare cod galben de intensificări ale vântului, îndeosebi în zona montană înaltă, valabilă de vineri dimineaţă, de la ora 8.00, până sâmbătă la aceeaşi oră.


Potrivit meteorologilor, la munte, vântul va prezenta intensificări, îndeosebi în zona înaltă, unde de rafalele vor depăşi 80-100 de km la oră, viscolind ninsoarea, spulberând zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii.


De asemenea, la altitudini de peste 1.500 de metri, vor predomina ninsorile, iar în restul zonei montane precipitaţiile vor fi mixte, favorizând depuneri de polei.


Meteorologii anunţă că intensificări temporare ale vântului vor fi şi în restul teritoriului, cu rafale, în general, de 50 – 55 de km la oră.

UPDATE:

Meteorologii au emis cod portocaliu de vânt și zăpadă viscolită pentru județul Cluj, până la ora 17:00.

Județul Cluj: zona de munte de peste cota 1800 m. Se vor semnala intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafale de 120 - 130 km/h, viscolind şi spulberând zăpada, determinând scăderea vizibilităţii.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator