fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

curatenie cetate

După ce TurdaNews a atras atenția, în cursul zilei de ieri, că în zona Castrului Roman au apărut niște gunoaie, echipa de salubritate a intervenit cu operativitate pentru curățarea zonei. Însă, cu această ocazie, au constatat că multe dintre gunoaie erau... din casa unui cetățean!

”Zona Castrul Roman a fost salubrizata! Si nu e Castrul Roman, e la 500 metri, cred ca Turturelelor si resturile erau pe proprietatea unui cetatean... Si erau cam 20-30 saci menajeri din casa”, ne-a transmis Bogdan Fleșer, coordonatorul echipei.

”Recent o adevărată „rampă” de deșeuri menajere a fost localizată pe dealul cetății, chiar la marginea drumului care face legătura cu strada Cetatea Romană, în apropierea noilor săpături arhelogice făcute de specialiștii muzeului turdean și nu numai. Sunt localizate în vecinătatea singurei case aflate în apropierea sitului arheologic, acolo unde se spune că era pe vremuri adevărata „poartă de intrare în cetate”.

Astfel de sesizări nu sunt singulare, de-a lungul timpului pe cetatea romană au fost depozitate illegal materiale de construcții, mobilier, deșeuri menajere, de către persoane care deocamdată au rămas neidentificate, persoane care consideră că Turda este „rampa personală” de gunoi.”, a atras atenția TurdaNews, în cursul zilei de ieri.

Citește și:

Dealul cetății se transformă în „Dealul Gunoaielor”?!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator