fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

dinu criste

Un preot din Cluj s-a apucat să prepare ciocolată cu… canabis și e foarte încrezător în businessul său.


Un preot din județul Cluj, comuna Sâncraiu, face în timpul liber... ciocolată! Și nu orice fel de ciocolată, ci una care conține canabis. De câteva luni are un mic atelier, unde-și petrece mult timp combinând arome.


Cum se împacă asta cu meseria de slujitor al Domnului? Păi, simplu, spune el. Ca preot, alină oamenii. În calitate de ciocolatier, vrea să le aducă zâmbetul pe buze!


Omul a povestit că ideea i-a venit la un pahar de vin, când alături de câțiva prieteni, și-a dat seama că românii parcă au uitat să mai zâmbească.


Deși are câteva luni de când a pornit afacerea, preotul are mare încredere în proiectul său.


Deocamdată e o afacere mică. Vrem să o dezvoltăm. La început știam foarte puține lucruri despre ciocolată, am vrut să prepar ciocolată de casă, cum facem noi, românii. După ce mi-a încolțit ideea unui business am început să citesc mult, să mă documentez, să văd tendințe, să văd ce fac și alții și am început să înțeleg că ciocolata e altceva”, a povestit preotul-afacerist.


Conștient de faptul că nu doar gustul este important, ci și o strategie de marketing, preotul a ales niște ingrediente inedite pentru produsele lui, relatează Libertatea.

Citește tot articolul aici: Un preot din Cluj s-a apucat să prepare ciocolată cu... canabis și e foarte încrezător în businessul său. „Vreau să aduc oamenilor zâmbetul pe buze!”

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator