fbpx

Icon Scrie un comentariu

ambulanta

În urmă cu 10 minute a fost sesizat echipajul de prim ajutor pentru o persoană căzută de la înălțime în satul Cheia, comuna Mihai Viteazu!

Este vorba despre un bărbat care ar fi căzut de pe un obiectiv economic, potrivit ISU Cluj. Acesta a prezentat traume incompatibile cu viața .

Bărbatul în vârstă de 72 de ani a fost declarat decedat. 

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție care a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs nefericitul eveniment. 

Potrivit IPJ Cluj, bărbatul este din comuna Mihai Viteazu, acesta s-a urcat pe o schelă improvizată a locuinței sale, s-a dezechilibrat și a căzut, în urma impactului cu solul a suferit leziuni extrem de grave, constatându-se decesul. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru „ucidere din culpă” conform procedurilor în vigoare.

 

UPDATE: 

Un echipaj de pompieri și unul SAJ au fost alertate, în jurul orei 13.20, ca urmare a căderii unui bărbat de la înălțime în localitatea Cheia, din comuna Mihai Viteazu.

Forțele de intervenție sosite de urgență la locul solicitării au găsit bărbatul de cca 70 de ani, care se pare că a căzut de la aproximativ 10m, de pe o schelă improvizată și, din păcate,  prezenta traumatisme incompatibile cu viața.”, transmite ISU Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator