fbpx

Scrie un comentariu

aur autentic test

Un tânăr din Câmpeni a avut ghinionul să-i întâlnească, pe DN75, pe doi ”turiști” care i-au cerut ajutorul. L-au convins să le dea 200 de euro și i-au dat în schimb două inele care s-au dovedit a fi din aur fals.

Potrivit IPJ Alba, marți, polițiștii Postului de Poliție Poșaga, în urma activităților de cercetare efectuate împreună cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Baia de Arieș, i-au identificat pe doi bărbați, unul de 50 de ani din București și altul de 24 de ani din Ploiești, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune.


În 25 septembrie 2019, în timp ce se aflau pe DN 75, pe raza comunei Poșaga, au abordat un cetățean de 32 de ani din Câmpeni, invocând faptul că ar fi fost implicați într-un eveniment rutier și ar avea nevoie de bani, pentru a-și putea continua drumul.


Unul dintre bărbați ar fi spus că este cetățean turc și i-ar fi oferit bărbatului din Câmpeni, contra sumei de 200 de euro, două inele bărbătești despre care a susținut că sunt din aur.Ulterior, bijuteriile s-au dovedit a fi dintr-un metal neprețios, iar în momentul în care victima și-a dat seama că a fost înșelată, a anunțat poliția, relatează alba24.ro


Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi bărbați precum și pentru recuperarea prejudiciului. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator