fbpx

Scrie un comentariu

abrudean

Prefectul de Cluj vine cu lămuriri privind situația creată pe aeroportul din Cluj în legătură cu un posibil caz de infestare cu coronavirus.

Mircea Abrudean a declarat presei locale că femeia nu prezintă simptome, dar a fost dusă preventiv la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, conform protocolului. 

Reamintim că stewardesa de pe zborul LOT, Varșovia - Cluj-Napoca a acuzat simptome similare cu cele date coronavirus. Femeia a spus ca a intrat în contact cu alți stewarzi ai LOT, care au zburat pe ruta Wufan - Varșovia, care acum sunt în carantina.

Un reprezentant al Aeroportului Cluj a declarat pentru Știri de Cluj că s-a aflat că la bord este o persoană care a călătorit în Asia de Sud-Est și pentru a se evita orice problemă s-a pus în aplicare planul de intervenție.

Poziția DSP Cluj

Potrivit DSP, pasagera în cauză se află în carantină la Spitalul de Boli Infecțioase. În cele ce urmează se vor face mai multe teste pentru a se afla cu siguranță dacă femeia a contractat sau nu coronavirusul care face ravagii în Asia și care s-a răspândit deja în Europa.

Potrivit directorului Mihai Moisescu „este o suspiciune. S-a urmat procedura. Este (pacienta -n.r.) la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase unde va fi investigată, după care vom putea afirma da sau ba. Este izolată acolo. Nu se poate infirma. Persoana este asimptomatică. Recunoaște un posibil contact cu o persoană posibil infectată cu coronavirus. Până atunci rămâne izolată”, a declarat Moisescu pentru actualdecluj.ro.

 

Citește și: Clujul în alertă! Navă reținută la sol, după o suspiciune de contact cu coronavirusul din China! UPDATE

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator