fbpx
Scrie un comentariu

Picture1

În data de 27.01.2020 la un control inopinat în piața agroalimentară centrală,  numitul T. C. M.  din Turda, a fost surprins de Poliția Locală Turda,  că oferea spre vânzare la un ”preț bun” țigări - la cartuș.

Deoarece mărcile țigaretelor inscripționate pe cartușe erau de provenineță Republica Moldova și erau netimbrate s-a trecut la o verificare amănunțită a mărfii de contrabandă. În  cele din urmă  s-a dovedit că vânzătorul ambulant de țigări înșela oamenii, oferind  cartușul de țigări umplut cu vată și hârtie igienică.

Poliția Locală Turda l-a identificat ulterior pe escroc, întocmind documentele de constatare pe care le-a declinat împreună cu autorul la Poliția Municipiului Turda în vederea cercetării penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Poliția Locală Turda în anul 2019 a identificat 26 de cazuri de  infracțiuni de contrabandă cu țigări iar ca  urmare a comiterii acestei infracțiuni s-au ridicat 9140 bucăți țigarete în valoare de 7025 lei.

Totodată atragem atenția turdenilor să aibă grijă să nu cadă victime unor astfel de fapte, recomandându-le să-și facă cumpărăturile din magazinele specializate.

Poliția Locală Turda  vă stă la dispoziție în limita competențelor legale!

Director  executiv, MOLDOVAN VALER

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator