fbpx

Scrie un comentariu

Picture1

În data de 27.01.2020 la un control inopinat în piața agroalimentară centrală,  numitul T. C. M.  din Turda, a fost surprins de Poliția Locală Turda,  că oferea spre vânzare la un ”preț bun” țigări - la cartuș.

Deoarece mărcile țigaretelor inscripționate pe cartușe erau de provenineță Republica Moldova și erau netimbrate s-a trecut la o verificare amănunțită a mărfii de contrabandă. În  cele din urmă  s-a dovedit că vânzătorul ambulant de țigări înșela oamenii, oferind  cartușul de țigări umplut cu vată și hârtie igienică.

Poliția Locală Turda l-a identificat ulterior pe escroc, întocmind documentele de constatare pe care le-a declinat împreună cu autorul la Poliția Municipiului Turda în vederea cercetării penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Poliția Locală Turda în anul 2019 a identificat 26 de cazuri de  infracțiuni de contrabandă cu țigări iar ca  urmare a comiterii acestei infracțiuni s-au ridicat 9140 bucăți țigarete în valoare de 7025 lei.

Totodată atragem atenția turdenilor să aibă grijă să nu cadă victime unor astfel de fapte, recomandându-le să-și facă cumpărăturile din magazinele specializate.

Poliția Locală Turda  vă stă la dispoziție în limita competențelor legale!

Director  executiv, MOLDOVAN VALER

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate