fbpx

 
 
2 Comentarii

catel bara acc

Un cățel a fost lovit de un autoturism în Dej, dar a scăpat cu viață într-un mod cu adevărat miraculos. Mașina l-a lovit, dar bara de protecție s-a rupt și câinele a intrat în spațiul format. 


Din spusele polițiștilor clujeni, cățelul a „traversat neregulamentar”. Acum se caută stăpânul patrupedului.


După ce a fost scos de către pompieri a fost predat unui echipaj al adăpostului de animale din municipiul Dej, care a fost anunțat despre eveniment.


Luni, în jurul orei 09:30, s-a ,,angajat într-o traversare neregulamentară” pe raza localității Cuzdrioara, fiind acroșat de un autoturism condus de o tânără din Bistrița. În acest context, a ajuns la sediul unității de poliție...așa cum îl vedeți în fotografie, încarcerat în bara de protecție....


Cu toată îndemânarea polițiștilor de la Dej, nu s-a reușit scoaterea lui de acolo, în siguranță. Astfel, pentru a fi siguri că nu va fi rănit prin această acțiune, au fost solicitați pompierii pentru a-l extrage din autovehicul.


Acum se află la un cabinet veterinar din Dej; a suferit câteva leziuni în urma impactului și va fi supus unei operații...însă cel mai dureros pentru el e faptul că nu îi este aproape stăpânul... Ne ajutați voi să-l găsim?” este apelul lansat de IPJ Cluj.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    g · 10:13 28.01.2020
    Masina si daunele cine le plateste? Incompetentilor criminali "mari iubitori" de animale. Ipocriti
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 14:13 28.01.2020
    La nemți e obligatoriu ca patrupedul sa aibă asigurare, e obligatoriu sa fie însoțit de stăpân când iese afară din curte sau apartament. La noi, rămâi cu paguba. In centrul Turzii e plin de maidanezi si nimeni nu face nimic, protecția animalelor, căci ele platesc taxe si impozite, nu noi.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate